UKRATKO O NAMA...


TianDe je ruska kozmetička kompanija, osnovana 2007. godine, čiji se asortiman proizvodi u kineskim državnim firmama, gde se u tehnologiji izrade primenjuju recepti tradicionalnih kineskih lekara. U toku izrade proizvoda TianDe se koriste ekstakti rastinja i bilja, odgajanih u ekološki čistim predelima Kine i Tibeta, skupljanih od strane specijalno obučenih osoba u strogo određenom vremenskom trenutku u skladu sa lunarnim kalendarom. Čak je i voda, koja se koristi u kozmetici, uzeta sa mineralnih izvora i morskih dubina. Prečišćava se pomoću savremenih membrana – tokom procesa prečišćavanja, voda se obogaćuje mineralima, koji ulaze u sastav kozmetičkih proizvoda. Asortiman je u potpunosti proizveden u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001 i GMP (za GMP standard je potrebno uraditi 20 000 testiranja za svaku biljku, koja je uključena u sastav proizvoda TianDe).


Lekovita kozmetika predstavlja koktel biljaka i prirodnih proizvoda: žen-šena, jojobe, bambusa, srebra, zmijske masti, ajkulinog ulja i dr. napravljenih po drevnim recepturama Tibeta i Kine starim do 5000 godina. Preparati su poboljšani ruskim inovacijama. Ova lekovita kolekcija kozmetičkih proizvoda, napravljena na osnovu hiljadugodišnje ispitane recepture istočnjačke medicine je u potpunosti zasnovana na BIO osnovi pripremljenoj uz pomoć najsavremenije tehnologije.


Kompanija “tianDe” planira da do 2020 god. Bude prisutna sa nekim od svojih proizvoda u svakoj porodici i to dozivljava kao misiju promocije zdravog načina života.


Pozivamo Vas da nam pomognete u našim namerama i postanete de velike porodcice koja promoviše zdrav “tinaDe” način života koristeći prizvode koji nose posebnu energiju i zdravlje, a samim tim i lepotu na radost ljudi širom planete.